Manos Del Uruguay Alma

8 Tuotetta

MANOS DEL URUGUAY ALMA


Kun aloitimme tämän uuden langan kehittämisen, halusimme yksinkertaisen langan, joka olisi täydellinen lanka korostamaan värejä. Alma on fingering vahvuinen, yksisäikeinen merinovillalanka, joka on valmistettu pehmeimmästä merinovillasta joka on superwash käsitelty, ja siinä on täydellinen tasapaino keveyttä, pehmeyttä ja rakennetta.

Erittäin monipuolinen Alma sopii erinomaisesti huivien ja asusteiden neulomiseen. Se on täydellinen pitsi neulomiseen: ei liian ohut tai liian aikaa vievä.

Väripalettia suunniteltaessa ajattelimme väripareja, puolikiinteitä ja monivärisiä, jotta jännittävien yhdistelmien saaminen värikuvioille olisi helppoa.

Alma on puhdas, lempeä, pehmeä; se tuo mieleen kaikki hyvät asiat. Joten kun meidän oli ajateltava värinimiä, valitsimme asenteet, jotka motivoivat meitä eniten.


Tiesitkö, että Manos del Uruguay on WFTO: n, Maailman reilun kaupan järjestön jäsen vuodesta 2009.
Reilu kauppa on vuoropuheluun, avoimuuteen ja kunnioitukseen perustuva kauppakumppanuus, joka tavoittelee suurempaa oikeudenmukaisuutta kansainvälisessä kaupassa.
Reilun kaupan organisaationa olemme sitoutuneet tukemaan tuottajia, lisäämään tietoisuutta ja kampanjoimaan kansainvälisen kaupan sääntöjen ja käytäntöjen muutosten puolesta. 


  • Näkymä
26,95 €
26,95 €
26,95 €
26,95 €
26,95 €
26,95 €
26,95 €
5,00 €