Toimituskulut vain 4,90€ koodilla PAKETTI ; Yli 80€ tilaukset kuluitta!

Malabrigo

Olemme perheyritys, joka sijaitsee Uruguayssa ja Perussa, ja olemme kehittäneet käsinvärjätyn langan, jolla on uskomaton pehmeys ja upeat värivaihtoehdot. Tuotteemme on valmistettu pehmeimmistä saatavilla olevista kuiduista, jotka ovat inspiroineet luontoa, maisemia, paikkoja, taidetta ja jokapäiväistä elämää. Tätä yritämme edustaa nimittäessäsi 21 lankalajiketta ja niiden yli 400 väriä.

Tuotamme lankaa, koska se on intohimomme. Uskomme iloon neulomalla korkealaatuisilla, huolella suunnitelluilla, hienovaraisesti värjätyillä langoilla ja iloon pukeutua siihen, mitä niiden kanssa luodaan.

Toivomme, että kehitämme edelleen lankoja ja värejä inspiroimaan ihmisiä kaikkialla maailmassa ja vastineeksi inspiroimaan heitä.

Meidän tarinamme

Malabrigo alkoi pienenä, kun kaksi vävyä alkoi värjätä villaa keittiössä jo vuonna 2005. Saavutettuaan hyviä tuloksia he alkoivat myydä muutamia vyyhtejä Yhdysvaltoihin ja ennen kuin he tajusivatkaan, he olivat nopeasti kasvaneet muihin maihin Euroopassa ja muualla maailmassa. Kasvun pysyttämiseksi heidän oli muutettava suurempiin tiloihin ja palkattava enemmän työntekijöitä.

Viime aikoina yritys on siirtänyt kaiken tuotannon Peruun pitäen Montevideossa sijaitsevan laboratorion nimenomaan tuotekehitystä varten.

Malabrigo työllistää enimmäkseen kaiken ikäisiä naisia ja yrittää aina tarjota työmahdollisuuksia ihmisille, joilla on keskimääräistä vähemmän mahdollisuuksia.

0 tuotetta
  • Sivu 1 / 1