Istex Lettlopi

Lettlopi lankojen saatavuudessa on haasteita. Joitain värejä varastosta löytyy tälläkin hetkellä neulepuodista. Tilauksessa olevat ja loppuneet värit ovat esittelytuotteina esillä. Avaan tilaus mahdollisuuden heti kun langat tulevat puodille.

Lanka pehmenee pesussa ja käytössä ja neulottaessa lanka on mukavan rouheinen ja villan rasvainen tuntu on vielä tallella.

Langalle on paljon erilaisia perinteisiä islantialisia ohjeita mm kirjassa Islantilaisia neuleita. Sieltä löytyy huikea määrä ohjeita tälle langalle. Uutuutena myös Norjalaisia neuleita kirja. 

Lettlopin ohjeita voit käydä etsimässä myös Lopi Desing sivuilta, siellä maksullisia sekä myös ilmaisia ohjeita.

Léttlopi mahdollistaa vaatteita, joita on mukava käyttää sekä sisällä että ulkona. Lanka on puolet ohuempi kuin Álafosslopi.

Islantilainen villa on kehrätty kahdella eri kuidulla - pehmeällä, lyhyemmällä hiusten alla ja pidemmällä, karkeimmalla peittokarvalla. Tämä ainutlaatuinen koostumus tuottaa langan, joka lämpenee hengityksen aikana. Valmiit vaatteesi ovat kevyitä, samalla kun ne ovat ihanan kodikkaita. Islantilaisessa villassa on yksinkertaisesti jotain maagista!

9 tuotetta
  • Sivu 1 / 1