Toimituskulut vain 4,90€ koodilla PAKETTI ; Yli 80€ tilaukset kuluitta!
Viikinkineuleet -kirja

Viikinkineuleet -kirja

29,90 €
sis. 24 % ALV
Kirja on kunnianosoitus käsityölle ja kunnon neulepuseroille. Neuleiden kuviot ja värit ovat saaneet inspiraationsa viikinkien käytännöllisistä vaatteista.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus


Viikinkineuleet on kunnianosoitus käsityölle ja kunnon neulepuseroille. Neuleiden kuviot ja värivalinnat ovat saaneet inspiraationsa viikinkien käytännöllisistä ja lämpimistä vaatteista.

Kirjasta löytyy neuleohjeet kaikkiin tilanteisiin ja vuodenaikoihin: rouheita neuleita ankariin olosuhteisiin, käytännöllisiä arkineuleita ja juhlavampia neuletakkeja. Kuviot vaihtelevat nykyaikaisista monivärisiin pohjoismaisiin malleihin ja viikinkien inspiroimiin palmikko- ja helmineuleisiin. Lisäksi kirjassa on ohjeita, joilla neulot helposti puseroihin sopivat pipot, lapaset, kaulaliinat ja vaikkapa istuinalustat.

Kirja on jaoteltu viiteen osaan: parhaat arkineuleet, ulkoiluneuleet, juhlaneuleet, viikinkineuleet ja neuleasusteet. Ohjeita on yhteensä 33, joista kahdeksantoista miehille, yhdeksän naisille ja kuusi lapsille. Nämä mukavat ja tyylikkäät vaatteet sopivat aktiiviseen elämäntyyliin. Kirja on toteutettu yhteistyössä vaateyhtiö Strikkemekkan kanssa ja Lasse Matberg perheineen ovat sen malleja.

Stavangerissa asuva Lasse Matberg (s. 1985) tulee perheestä, jossa käsityöt ovat olleet tärkeitä sukupolvien ajan. Etenkin äiti ja isoäiti neuloivat usein lämpimiä vaatteita koko perheelle. Matberg on työskennellyt urheilu-upseerina Norjan armeijassa. Hän on osallistunut useisiin tosi-tv-ohjelmiin ja voittanut Italian Tanssii tähtien kanssa -kilpailun vuonna 2019 ja Norjan Farmi -kilpailun vuonna 2021. Matbergilla on Instagramissa ja Facebookissa yhteensä yli miljoona seuraajaa.

@lasselom

@lasse_strikk

Arvosana
Mallinumero: Viikinkineuleet kirja
Tuotenumero: viikinkikirja