Opal fascination 4-säikeinen, 11036 vaellus Steinheimissä

Opal
Opal fascination 4-säikeinen, 11036 vaellus Steinheimissä
Opal fascination 4-säikeinen, 11036 vaellus Steinheimissä Opal fascination 4-säikeinen, 11036 vaellus Steinheimissä Opal fascination 4-säikeinen, 11036 vaellus Steinheimissä Opal fascination 4-säikeinen, 11036 vaellus Steinheimissä

Opalin langat ovat pehmeitä ja kestäviä niin sukissa kuin isommissakin neuleissa. Opalin langat valmistetaan alusta loppuun saakka Saksassa.

11,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 10 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 11036

Fascination Sheep Godfather - Fascination Sheep!

Lampaiden sponsorointiprojektimme on ollut käynnissä nyt 13 vuotta, koska rakastamme lampaita! Happy Wandering Lampaamme ovat Steinheimer Heiden maisemapuutarhoja. Vuosittaisessa lampaiden sponsorointikokouksessa voidaan tehdä kaunis ja tapahtumarikas vaellus Steinheimissa, ja tietysti vierailu sponsoroiduille lampaille on esityslistalla. Sponsoroiduilla rahoilla voidaan tehdä tärkeitä ostoksia lammasviljelylaitoksille, paimenet kiittävät kaikkien sponsorien tuesta.

Yhdistä nämä 8 kiehtovaa väriä ja tue matkustavan paimenen perinteisen ammatin säilyttämistä ja myötävaikuta ainutlaatuisten katajan nummien säilyttämiseen.


Opalin langat ovat pehmeitä ja kestäviä niin sukissa kuin isommissakin neuleissa. Opalin langat valmistetaan alusta loppuun saakka Saksassa.

Lanka on laadukas ja hyvä kierteinen aina kerän loppuun saakka. Opalin langat ovat käyneet huolellisen pesun ja huuhtelun ennen kerälle laittoa. Näin on voitu varmistaa että pesuaine ja väriaine jäämiä ei ole lankaan jäänyt. 

Langan kestävyyden vuoksi sinun on mahdollista pestä valmistamasi tuotteet pesukoneessa 40 asteessa. 

Lanka soveltuu niin käsin neulontaan kuin koneellakin neulomiseen.

Yhdestä Opal 4-säikeisestä lankakerästä neulot vaivatta jopa 44 koon villasukat normaali pituisella varrella.

Obal 4-ply Uni Sukkalanka

75 % uusi villa (superwash) 

25 % polyamidi

Neitsytvillaa saksalaisista lampaista maahanmuuttajan lampaankasvatuksen tukemiseksi


Kerän koko 100 g/ n. 425 m

Tiheys 30 s = 10 cm

Puikkosuositus 2,5 mm

Konepesu 40 °C