Muud Stockholm, neulepuikkojen säilytyskotelo

Muud
Muud Stockholm, neulepuikkojen säilytyskotelo
Muud Stockholm, neulepuikkojen säilytyskotelo Muud Stockholm, neulepuikkojen säilytyskotelo Muud Stockholm, neulepuikkojen säilytyskotelo Muud Stockholm, neulepuikkojen säilytyskotelo Muud Stockholm, neulepuikkojen säilytyskotelo Muud Stockholm, neulepuikkojen säilytyskotelo Muud Stockholm, neulepuikkojen säilytyskotelo Muud Stockholm, neulepuikkojen säilytyskotelo Muud Stockholm, neulepuikkojen säilytyskotelo Muud Stockholm, neulepuikkojen säilytyskotelo

Stockholm neulepuikkokotelo on käsintehty laadukkaasta nahasta, joka ikääntyy kauniisti ja se tarjoaa sekä kauneutta että toiminnallisuutta

93,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero QB-4188

Käsintehty nahkakotelo vaihdettaville neulepuikoille ja kaapeleille


Pidät vaihdettavat neulepuikot ja kaapelit täydellisesti järjestettynä Muudin kauniilla Stockholm nahkakotelolla. Täytyy olla lisävaruste edistyneille neulojille ja aloittelijoille.


Stockholm neulepuikkokotelo on käsintehty laadukkaasta nahasta, joka ikääntyy kauniisti ja se tarjoaa sekä kauneutta että toiminnallisuutta. Älykäs muotoilu pitää arvokkaat neulepuikkosi paikoillaan. 

Kotelossa on tilaa 12 sarjalle vaihdettavia neulepuikkoja koosta 2,5 mm – 8 mm. Lisäksi siinä on kolme taskua, joissa on tilaa kaapeleille, ja suuri vetoketjullinen tasku lisätarvikkeille, kuten sakset, mittanauha ja silmukkamerkeille. 

Täydellinen kaikille neulojille, jotka eivät halua tinkiä laadusta ja suunnittelusta.


- Valmistettu aidosta nahasta

- Taskut, joissa on tilaa neuloille ja langalle

- Suuri tasku vetoketjulla lisävarusteita varten

- Painikkeen sulkeminen


Eritelmät:

Korkeus: 31 cm

Leveys: 38 cm

Pituus: 8 cm

Materiaali: Nahka

Hoitotiedot: muud Care & Clean