Toimituskulut vain 4,90€ koodilla PAKETTI
Magic Loop -tekniikka, Neulotaan pyöröpuikoilla
Uutuus

Magic Loop -tekniikka, Neulotaan pyöröpuikoilla

30,00 €
sis. 24 % ALV
Mikä Magic Loop -tekniikka? Suomeksi Luupataan. Tämä tekniikka mahdollistaa neulomaan neuleen kuin neuleen pyöröpuikoilla. Lue lisätietoja kurssi kuvauksesta.
Saatavuus 18 kpl

Opetellaan Magic Loop tekniikka

Kurssi tunteja: Yhteensä 5 h 

Kurssi päivät: Perjantai 21.4.2023 klo 18.00-20.00 Sekä Lauantai 22.4.2023 klo 15.00-18.00

Kurssipaikka: Neulekahvila Willis, Emalipolku 2 B Emalikukan ensimmäisessä kerroksessa, 04410 Järvenpää

Kurssi vetäjä: Heli Neulova Lankakauppias

Soveltuvuus: Kurssi sopii jo neulomisen alkeet osaavalle.

Mukaan tarvitset peruslankaa mielellään ei kovin paksua,  max Novita 7-veljes paksuista lankaa. Hyvät pyöröpuikot, notkeat kaapelit pyöröpuikoissa esim. chiaogoo, addi sekä vähintään 100 cm pitkät että iloista mieltä.  Tarvikkeita on mahdollista ostaa neulepuodista.

Kurssi toteutuu jos osallistujia on minimissään 6 henkilöä.

Kurssin ilmoittautumis ohjeet:

Kurssimaksu on ilmoitettu kunkin kurssin kohdalla. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kurssimaksu määräytyy mm. kurssin pituuden, opiskelijamäärän ja materiaalikustannusten mukaan.

Kurssimaksu maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Peruutus on aina tehtävä asiakaspalveluun, Willapolulle / Neulekahvila Willikseen. Kurssille tulematta jättäminen ei ole peruutus. Peruutusmaksu on 12 euroa, jos peruutus tehdään viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Jos kurssin alkuun on alle viikko ja haluat perua kurssille osallistumisen, kurssimaksua ei palauteta. 

Jos kurssi perutaan Opettajasta johtuvista syistä, maksettu kurssimaksu palautetaan. Verkkomaksut palautetaan automaattisesti.

Kun ilmoittaudut Willapolun toimintaan mukaan, henkilötietosi tallentuvat kurssihallintajärjestelmään. Henkilötietoja kerätään järjestelmään, jotta henkilö pystytään yksilöimään.

Lisäksi tietoja tarvitaan laskutusta, kurssi-/tapahtumatiedotusta, vahvistusilmoitusta, palautteen keräämistä ja tilastointia varten.

Rekisterin henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on Willapolun palvelujen tuottaminen.

Henkilötietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joille se on välttämätöntä toiminnan hoitamisen kannalta. Henkilötietoja ei luovuteta suoramarkkinointiin.

Arvosana