Toimituskulut vain 4,90€ koodilla PAKETTI
ChiaoGoo Forte Special Edition -vaihtokelpoinen neulesetti
ChiaoGoo Forte Special Edition -vaihtokelpoinen neulesetti
ChiaoGoo Forte Special Edition -vaihtokelpoinen neulesetti
-16%

ChiaoGoo Forte Special Edition -vaihtokelpoinen neulesetti

16 % alennus
399,00 € 475,00 €
sis. 24 % ALV
ChiaoGoo-neulevalmistajan uusin on ChiaoGoo Forte Special Edition -vaihtokelpoinen neulesetti. Ylellinen setti sisältää kaikki neulojan tarvitsemat tarvikkeet.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

ChiaoGoo-neulevalmistajan uusin on ChiaoGoo Forte Special Edition -vaihtokelpoinen neulesetti. Ylellinen setti sisältää kaikki neulojan tarvitsemat tarvikkeet ja se tulee kauniiseen nahkakoteloon.

Chiaogoo-kaapelin uusin asia on SWIV360-toiminto. Kaapelin pää kääntyy 360 astetta, joten sen kiinnittäminen puikkoon ja erityisesti toiseen kaapeliin on helppoa.

Harmaa "muistiton" kaapeli on vielä ohuempi ja joustavampi. Puikkojen ja kaapeleiden kokomerkinnät on tehty hyvin näkyväksi, joten oikean kokoisen puikko-kaapeliyhdistelmän valinta on helppoa.


ChiaoGoon Fortè-setti sisältää uuden laadukkaan valikoiman Swiv360 kaapeleita sekä African black wood- puusta valmistettuja puikkoja. Setti sisältää myös paljon erilaisia tarvikkeita. Setti on pakattu laadukkaaseen kauniiseen nahkaiseen säilytyskoteloon, jonka numeromerkityissä lokeroissa puikot pysyvät hyvässä järjestyksessä. 

Saatavana rajoitettu erä. 

Tarkat tuotetiedot

Setti sisältää:

Nahkaisen kotelon

13cm puikkoja (koot 2.75mm-10mm)

6 kpl uusia Swiv360 kaapeleita

Sakset

Puikkomitan

Mittanauhan

Silmukkamerkkejä

Kiristimet

Stopparit

 

Arvosana
Kikka

Chiagoo luksusta

Puikkojen kaapeli on todellakin se unelma, ei tarvitse keksiä konsteja, jotta se saataisiin suoraksi säilytyksen jäljiltä
Puikko /Tipsin kiinnitys onnistuu paketissa tulleilla välineillä helposti. Neulottaessa kaapeli on erillinen liikkuva osio jolloin se ei kierrä tipsin/kaapeliosion välistä liitosta auki joka helpottaa neulontaa. Itse kaapelissa kiinni oleva Tipsin kiinnike ei ole terävä reunaltaan joten lanka ei jää neulottaessa siihen kiinni. Tipsit ovat miellyttävät ja lämpimät kädessä puumateriaalinsa vuoksi lanka liukuu kuin tanssi tipsi osiossa. Tipsin kärki on pyöreä jolloin sormenpäät on turvassa samoin kun langan säikiintyvyys on vähäisempää. Kokonaisuus on unelma paketti paljon neulovalle joten hinta laatu suhde on kohdallaan tässä setissä. Suosittelen ❣️
Mallinumero: 4500-C