Toimituskulut vain 4,90€ koodilla PAKETTI
Merinosinkku - Adventtikalenteri 2022
Merinosinkku - Adventtikalenteri 2022
Merinosinkku - Adventtikalenteri 2022
Merinosinkku - Adventtikalenteri 2022
Merinosinkku - Adventtikalenteri 2022

Merinosinkku - Adventtikalenteri 2022

129,00 €
sis. 24 % ALV
Merinsinkku (merinosingle) Adventtikalenteri sisältää 5x100 gramman painoista yksisäikeistä merinolanka vyyhtiä toiveväreissäsi + jouluyllärin.

Merinsinkku (merinosingle) Adventtikalenteri sisältää 5x100 gramman painoista yksisäikeistä merinolanka vyyhtiä toiveväreissäsi + jouluyllärin. Ainakin 500 grammaa ihanaa yksisäikeistä pehmeää merinolankaa. 

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa kalenterisi värimaailmaan kertomalla meille kolme lempiväriäsi. Näiden lempiväriesi pohjalta värjärit värjäävät kalenterisi värimaailman.


Värjäreinä toimii 

MokkuYarn, hän värjää inspiraatiokuvien pohjalta uniikkeja värejä, sinun värimaailmasi mukaan. Mokku Yarn on yhden naisen yritys. Hän värjää kaikki tuotteensa kotonaan Suonenjoella. Aikaisempaa kokemusta hänellä ei värjäyksestä tai yrittäjyydestä ole ollut, mutta se ei ole antanut haitata menoa! Hänen käsinvärjättyihin lankoihin voit tutustua sivuilla MokkuYarn käsinvärjätyt langat tutustu

Handu, Handua pyörittää neuloja, bloggaaja, muusikko ja äiti Ilona Korhonen huvin vuoksi ja harrastuksen vuoksi. Hän on Suomen ensimmäisiä indie värjäreitä joilla oli oma verkkokauppa ja hän on värjännyt jo vuodesta 2008. Hänen värinsä ovat aina uniikkeja. Hänen käsinvärjättyihin lankoihin voit tutustua sivuilla Handun käsinvärjätyt langat tutustuMateriaalit: yksi säikeinen super pehmeä merinovilla

Fingering-vahvuudessa eli  365m/100g

Puikkosuositus 2-3 mm


Kalenteri pakataan postitusta varten niin, että sen voi antaa myös lahjaksi.  Kalenteri postitetaan viikon 46 aikana jotta ennättää viikon 47 loppuun. 

Huomaathan että jos tilaat samaan tilaukseen myös muita tuotteita, ne toimitetaan vasta kalenterin mukana.  

Tuotetta rajoitettu määrä! Ennakkomyynnissä

Arvosana
Mallinumero: adventti sinkku