Toimituskulut vain 4,90€ koodilla PAKETTI

Uuden alku

Uuden alku

Siitä on tosi pitkä aika, kun olen viimeksi jaksanut olla teihin yhteydessä millään tavalla. Tämä vuosi 2019 piti olla jo muutosten vuosi, mutta se jäi osaltani haaveeksi.

Elämässäni tapahtui kaikenlaista ja sairastelu vei voimat kaikelta muulta, mutta ei neulomiselta. Pikku hiljaa kuitenkin yritin soluttautua verkkokauppa maailmaan, uuden oppimiseen ja uusien tuulien tekemiseen Willapolun Neulepuodille.

Nyt vihdoin voin todeta vuoden lopussa, että heti alku vuodesta 2020, toivon mukaan jo heti vuoden ensimmäisestä päivästä lähtien saamme uuden verkkokaupan auki. Konsepti on muuttunut uudenlaiseksi. Keskitymme enemmän valmiiden tuotteiden myyntiin kuin tilaustöihin. Toki tilaustöitäkään emme kokonaan unohda, mutta teemme niitä harkitusti, keskustellen ja suunnitellen ne paremmin asiakkaan kanssa.

Mitä muita uudistuksia  Willapolulla on?

Olen nyt muutamien vuosien ajan tutustunut lankakauppojen tarjoamiin lankoihin ja käyttänyt monia erilaisia lankoja sen myötä. Moniin olen ihastunut ja jotkut taas jopa hyljännyt. Haluaisin sen mahdollisuuden myös antaa teille ilman niitä pettymyksiä lankaan. Omien kokemusten myötä voin suositella lankoja joita verkkokauppaan laitan myyntiin. Langat ovat sellaisia joita ei normaalista marketista saa. 

Esittelen verkkokauppaan tulevat langat näin blogin kautta ja pyrin aina tekemään langasta jotakin, jotta pystyn näette millainen lanka on kyseessä.

Tarkoituksenani on myös ottaa myyntiin neuletarvikkeita, mutta näiden tuotteiden valinta on vielä käynnissä ja palaan tähän asiaan, kun se on paremmin ajankohtainen. 

Nämä ovat varmasti ne isoimmat muutokset joita verkkokaupan puolella tulee tapahtumaan...

Some päivitykset tulevat lisääntymään. Meitä voi seurata Instagramissa ja  Facebookissa.

Suunnittelen myös josko opettelisin kertomaan teille neulomisen saloja myös vlogin/podcastin muodossa. Tätä asiaa joudun kuitenkin vielä hetken miettimään, mutta ehkä se olisi kiva lisä tuoda esille neulomistani, valmiita töitä ja uutuus lankoja sekä tarvikkeita.


Nähdään ensi vuonna. Tehdään ensi vuoden aikana uusia ihania neuleita ja käsitöitä!

-Heli

Kommentit