Toimituskulut vain 4,90€ koodilla PAKETTI

Juhannuksen erilaiset neulonnat

Juhannuksen erilaiset neulonnat

Tänä viikonloppuna on juhlittu keskikesän juhlaa, juhannusta. Juhlapyhien aikaan on itsellä ollut aikaa jonkin verran katsella neule podcasteja ja neuloa poikani kastemekkoa. (Kastemekosta asiaa lisää kun saan sen valmiiksi. Kaksi viikkoa vielä hoohetkeen aikaa.)

Neulepodcasteissa on ollut puhetta yhteisneulonnoista, neulemaratonista sekä erilaisista KALeista.

Itsellä tuo neulemaratoni meni vähän ohi. Siinä oli ilmeisesti tarkoitus neuloa yhdessä mahdollisimman monta kilometriä lankaa, aloittaa uusia töitä ja neuloa muiden kanssa yhdessä. Järjestäjänä tässä oli Wool Me Once Fibers. Itse en oikein osannut tähän lähteä mukaan, kun neuleaikaa on niin kovin vähän tällä hetkellä. Päädyin vain sivusta seuraamaan tapahtumaa.

Monia yhteisneulontoja (KAL) on menossa, mutta päällimmäisenä itsellä mielessä Villapesuohjelman Villapesumosaiikki huivin yhteisneulonta. Siinä huivissa on jotakin mikä kiehtoo minua paljon. Siinä olisi ainakin yksi uusi tekniikka joka olisi kiva opetella ja huiviin pääsee käyttää useampaa väriä. Kooltaan huivi on mukavan kookas mutta ei liian suuri. Ohjeen jo kävin itselleni lunastamassa. Tämä voisi olla seuraava työ aloitettavien töiden listalla. 

           (Kuva www.villapesuohjelma.fi sivuilta)


Mysteerikalit (MKAL) ovat olleet myös suosittuja viimeaikoina. Viimeisin seuraamani mysteerikal oli Meijuknitsin järjestämä Softly together huivin MKAL 2020, joka juuri tuli päätökseen. Odotin kovasti tuota huivin näkemistä, kun minulla ei juuri silloin ollut mahdollista aloittaa huivia kun ohjeita alettiin julkistaa. Odotin innolla valmistumis kuvia. Odotukset oli korkealla mutta tipahdin korkealta. Huivi ei ollut ollenkaan minun tyyliseni. Kaunis kyllä, mutta ei minulle sopiva. Näinkin voi välillä käydä. Kauniita versioita syntyi paljon jo nyt. Esimerkiksi Hetkiä Heimolasta Seijan versio oli kaunis jonka hän esitteli youtube kanavallaan jaksossa 91. Ehkä mieleni vielä muuttuu ja onneksi on ohje joka ei vanhene jolloin sen voi käyttää myöhemminkin.

Kuva Ravelrysta Meiju K-P ravelry ohjeen sivulta

Kommentit